הפקולטה להנדסה

עכשיו

הפקולטה להנדסה

הנדסת חומרים פולימרים
עם התמחות בעיצוב תעשייתי.

בואו ללמוד לפתח, להמציא ולעצב את מוצרי המחר • התמחות חדשה, המעניקה כלים של חשיבה ועשייה עיצובית, ומאפשרת לסטודנטים לייצר חיבורים בין ידע טכנולוגי והנדסי בתחום החומרים להבנה עיצובית בתהליכי פיתוח מוצרים.

תכנית ייחודית, שיתוף פעולה בין הפקולטות להנדסה ולעיצוב בשנקר, שמקנה תואר B.Sc. בהנדסת חומרים פולימרים, וכן רישום בפנקס המהנדסים. הלימודים נמשכים 4 שנים וניתן להמשיך בשנה החמישית לתואר שני בהנדסה ו/או בעיצוב.

כמה מהדברים שהתוכנית מעניקה לתלמידים ולתלמידות:

• ארגז כלים לעיצוב תעשייתי והתנסות בכלי המחשה, מידול, תכנון ופרזנטציה.
  • שילוב בין חשיבה לעשייה עיצובית, מתוך תפיסה רחבה של צרכי המשתמש.
  • פעילויות העשרה משותפות לשתי המחלקות: סיורים במרכזי חדשנות, הרצאות אורח מהתעשייה, ביקור במוזיאונים ובאירועי עיצוב, סדנאות אורחים מחו"ל ועוד.
  • נקודת פתיחה לקריירה בתעשייה – כך ילמדו בעתיד ואנחנו עושים את זה כבר היום: יזמות, דיגום והדפסה בתלת-מימד, טכנולוגיות הדמיה מתקדמות, התמקדות במשתמש.

אני מזמין אתכם לבוא לשמוע, לשאול שאלות ולהתייעץ. ולהתייעץ.
פרופ׳ עמוס אופיר, ראש המחלקה